O nama

Level up (nekadašnji Napretkov dom), hotel i restoran, smješten u srcu olimpijske planine Trebević na 1160 m nadmorske visine okružen je šumskom vegetacijom četinara i bogatim izvorištima pitke vode. Na samo 5km udaljenosti od centra Sarajeva, mirno okruženje Trebevića omogućit će Vam ugodan i miran san nakon iscrpljujućih dnevnih aktivnosti. Ovisno o sezoni, možete uživati u nizu aktivnosti koje pružamo ili možete jednostavno mirno prošetati mnogobrojnim šumskim stazama.

Level up je idealan za organiziranje seminara, sastanaka, team-building aktivnosti i drugih vrsta poslovnih događaja. Za preduzeća i organizacije koje trebaju mirno okruženje, ugodnu atmosferu, vrhunski smještaj i odličnu hranu, a sve to po veoma povoljnim cijenama, uvjerit ćete se da je Level up idealno mjesto za to. Raspolažemo sa potpuno opremljenom i modernom konferencijskom dvoranom za 80 učesnika. Naš tim će Vam pomoći kako biste uspješno isplanirali i proveli svaku vrstu poslovnog događanja, te će Vam pružiti stručnu i tehničku podršku pri smao održavanju istih. Rado ćemo organizirati i posebna događanja poput raznih prijema, cocktaila, ručkova i večera, izleta, škola u prirodi i slično.

Vezano za smještajne kapacitete, raspolažemo sa 4 apartmana, 6 dvokrevetnih i 6 trokrevetnih soba. Sve sobe su opremljene telefonom, wireless internet konekcijom, TV.
Hotel takođe sadrži teretanu, salu za stoni tenis, bilijar, sobu za ljubitelje play station-a, kao i igraonu za djecu.
Restoran ima prekrasan moderan ambijent, naglašavajući mirno okruženje Level up-a. Ovisno o sezoni i vremenskim prilikama, možete ugodno jesti u restoranu uz kamin ili na našoj terasi sa prelijepim pogledom na Sarajevo I krajolik Trebevića. Zastupljena je domaća kuhinja s velikim izborom jela, salata i kolača.
Menadžment i osoblje Level up-a posebnu pažnju poklanjaju zdravoj hrani, odabiru pouuzdanih dobavljača za sirovine i ostale materijale, osiguranju kontinuiteta kvaliteta i zdravstvene sigurnosti sirovina i materijala u nabavi.
Uzmite predah od posla, dođite sa porodicom ili pozovite klijenta na poslovni ručak, mi ćemo se pobrinuti za Vaš ugodni boravak.